NIEUWBOUW

De Hulstkampen dateert uit de zestiger jaren en het gebouw sluit niet meer aan bij de eisen van deze tijd. Zorgspectrum Het Zand kiest ervoor om actief deel te nemen aan het leven binnen Nieuwleusen. Het bestaande verzorgingshuis is gesloopt en hiervoor in de plaats zijn huurappartementen gebouwd.

Dus wilt u zelfstandig wonen bij De Hulstkampen in een appartement met zorg- en servicediensten binnen handbereik? Op loopafstand van de dorpskern met winkels en horeca in de buurt? Dan kunt u een zorgwoning (=appartement) huren en neemt u naar uw behoefte zorg- en servicediensten bij ons af. Deze worden exclusief vanuit De Hulstkampen verzorgd.

IMG_0634IMG_0608

Kom ik in aanmerking?

De zorgwoningen zijn voor een ieder beschikbaar, maar wanneer u of uw partner over een zorgindicatie beschikt heeft u voorrang. Dit kan een indicatie zijn voor wonen met verblijf, Volledig Pakket Thuis (VPT) of thuiszorg. U krijgt een huurovereenkomst en een aparte zorgovereenkomst met Zorgspectrum Het Zand. De zorg neemt u af van De Hulstkampen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons dienstenaanbod.

Nieuwsgierig naar de huurappartementen?

download hier hier onze brochure* “Wonen met zorg binnen handbereik”.

*De brochure is ook beschikbaar bij ons Cliënten Contact Centrum

Nieuwsgierig naar de plattegronden? Klik hier

Huurprijzen en Servicekosten:

De huurprijzen van alle appartementen bevinden zich in het bereikbare segment voor de huurtoeslag, tussen de € 650,= en € 670,=. De servicekosten worden apart in rekening gebracht.

De voordelen voor u:

– Zelfstandig wonen met zorg en servicediensten binnen handbereik

– Mogelijkheid tot aansluiting op ons alarmeringssysteem*

– Gelegen in een groene omgeving

- Faciliteiten van De Hulstkampen voor u beschikbaar

– Uitgebreid winkelcentrum op enkele loopminuten

– Openbaar vervoer op enkele loopminuten

* Bij dringende situaties zijn onze medewerkers snel ter plekke

Beschikbaarheid?

De appartementen zijn verhuurd. Uiteraard is het mogelijk om u op de wachtlijst te laten plaatsen.

Interesse?

Wilt u alvast meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek? Neem contact op met het Cliënten Contact Centrum of maak een afspraak met de zorgadviseur van Zorgspectrum Het Zand via 038 468 76 00.