Benoeming Raad van Bestuur

De Raad van Toezicht van Zorgspectrum Het Zand heeft Janine Noordhuis per 1 september a.s. benoemd als Raad van Bestuur.

Zij volgt Tamara Ritsema op die per die datum een andere functie heeft geaccepteerd.

Mevrouw Noordhuis heeft diverse leidinggevende posities in de organisatie bekleed, waarvan de laatste in de functie van Directeur Bedrijfsvoering. Zij neemt derhalve een ruime ervaring met de organisatie mee in haar nieuwe functie.

Voorzitter Raad van Toezicht Hein Dijkstra: ‘Wij hebben er alle vertrouwen in dat mevrouw Noordhuis zal zorgen voor het vervolgen van de ingeslagen koers en een verbindende rol zal vervullen naar cliënten, medewerkers en vrijwilligers.”

Janine Noordhuis: “Ik ben dankbaar voor deze mooie uitdaging en kijk ernaar uit om de ingeslagen koers bij Zorgspectrum Het Zand voort te zetten vanuit mijn nieuwe rol. Zorgspectrum Het Zand is een prachtige organisatie. Ik ben trots op wat we met cliënten, vrijwilligers, medewerkers en samenwerkingspartners al bereikt hebben. Samen zullen wij verder bouwen aan een mooie toekomst voor de organisatie waarbij onze cliënten altijd de centrale focus zullen zijn.”