Mantelzorg Ontmoetingscafé

Het maakt niet uit of je thuis, nabij huis, of in een zorginstelling de zorg voor een dierbare hebt. In alle gevallen zorg je met je hart. Want dat is overduidelijk; mantelzorgers hebben het hart op de juiste plaats! We weten allemaal dat ongemerkt, zeker bij een chronische ziekte, de zorg steeds intensiever wordt. Vaak wordt de wereld van diegene die zorgt, steeds kleiner.

Als mantelzorger is het daarom misschien prettig om hierover met elkaar van gedachten te wisselen, als mantelzorgers onder elkaar. Om in deze behoefte te voorzien opent eenmaal per twee maanden op de laatste dinsdag van de maand het Mantelzorg Ontmoetingscafé* haar deuren met een wisselend thema vanaf 19.00 uur. Mantelzorgers die te maken hebben met een naaste, al dan niet thuiswonend of in een zorginstelling die intensieve zorg nodig heeft, zijn van harte welkom.

Datum
In 2017 opende het Mantelzorg Ontmoetingscafé tweemaandelijks op een dinsdagavond haar deuren. Alle bijeenkomsten van 2017 hebben inmiddels plaatsgevonden.

Programma
Vanaf 19:00 uur gaan de deuren open en om 19:30 uur start het programma tot 21:30 uur te Zandhove (Hollewandsweg 17).

 Mantelzorg Ontmoetingscafé Zorgspectrum het Zand:

– Locatie: Restaurant De Maan Zandhove, Hollewandsweg 17 te Zwolle.
Inloop: 19.00 – 19.30 uur met koffie en thee.
Start thema om 19.30 tot 21.00 uur.

Mantelzorgdiner
Het is mogelijk om van te voren met andere mantelzorgers te genieten van een mantelzorgdiner voor € 6,50 per persoon in het restaurant van Zandhove. Graag van te voren opgeven: tel 038-4687600 of receptiezandhove@hetzand.nl. Er wordt in het restaurant een speciale stamtafel voor mantelzorgers gereserveerd.
Locatie

Restaurant Zandhove

Hollewandsweg 17

8014 BE Zwolle

Vragen?

Wilt u meer weten over het Mantelzorg Ontmoetingscafé? Neem contact op met het Cliënten Contact Centrum .

* in samenwerking met ZwolleDoet