Hoe kun jij van waarde zijn?

We vinden het belangrijk dat onze zorg steeds verder verbetert. Daarbij kunnen we niet zonder jou als medewerker, vrijwilliger of vakantiekracht. Iedereen voegt iets toe. Zo dragen we met elkaar bij aan de ontwikkeling van de organisatie.

Niet de juiste papieren?

Om de kwaliteit van zorg te waarborgen, zijn gekwalificeerde medewerkers voor ons essentieel. Blijkt dat je niet de juiste papieren hebt voor een functie? Solliciteer dan toch. We kijken graag of het mogelijk is om via Zorgspectrum Het Zand de benodigde opleidingen of cursussen te volgen.

Leren bij

Investeren in de toekomst vinden we belangrijk bij Zorgspectrum Het Zand. Daarom leiden we de nieuwe generatie professionals op voor het werken in de zorg. Wil je bij ons praktijkervaring opdoen? We bieden verschillende mogelijkheden.

Leerwerktraject

Of je nu voltijdstudent of zij-instromer bent, je kunt bij ons terecht voor een leerzaam leerwerktraject. Gedurende het traject doe je ervaring op bij al onze zeven locaties, waardoor je diverse doelgroepen en facetten van de zorg leert kennen. Daarbij sta je er niet alleen voor: onze begeleiders ondersteunen bij de dagelijkse taken op de werkvloer, helpen bij opdrachten en toetsen en geven advies als iets even niet lukt. Zo ontstaat een mooie combinatie tussen theorie en praktijk.

Stage

Je kunt ook bij ons stagelopen. We bieden voornamelijk stageplekken in de zorg op mbo-niveau 3. Volg je een opleiding op een ander niveau of op het gebied van bijvoorbeeld welzijn, administratie, horeca of communicatie? Informeer gerust. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Afstuderen

Nog even en je bent klaar met je opleiding. Je moet alleen nog een afstudeeronderzoek doen en een scriptie schrijven. Heb je een goed plan? Leg dat dan aan ons voor. Op basis van jouw ideeën laten we weten of we een afstudeerplek voor je kunnen vrijmaken.

Werken, leren, stagelopen of afstuderen bij Zorgspectrum Het Zand? We maken graag kennis met jou en je wensen.