Helpende | Geronto Psychiatrie

De organisatie

Locatie Zandhove bevindt zich in een parkachtige omgeving op landgoed Zandhove, het uiterste puntje van Zwolle-Zuid met een rijke historie. De locatie is goed te bereiken met de auto met voldoende parkeergelegenheid. Zorg jij naast de basiszorg die je uitvoert, voor extra aandacht voor de cliënten, lees dan verder!

Over Team Waterkers

Het team waar je in komt te werken bestaat uit ongeveer 20 medewerkers met een Verzorgende IG en/of Verpleegkundige achtergrond. Team Waterkers levert zorg aan cliënten met een geronto -psychiatrische achtergrond. Op de afdeling wonen 31 cliënten verdeeld over 4 huiskamers. Naast somatische problemen, hebben onze cliënten ook te maken met angst en persoonlijkheidsproblemen. Dit maakt het werk uitdagend en complex en elke dag anders. Dit betekent dat jij veel geduld hebt en vraagt een empathisch directieve benadering van de medewerker. Dit doe je door oprecht geïnteresseerd te zijn en aandacht te hebben voor onze cliënten.

Daarnaast werken wij nauw samen met andere teams, maar ook met de verschillende afdelingen zoals huishouding en sfeer & beheer om gezamenlijk de optimale zorg neer te zetten voor onze bewoners. Er is onderling veel saamhorigheid en de sfeer is gemoedelijk, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Een greep uit de Quotes van medewerkers binnen Waterkers:

"Wacht niet op een goede dag, maar maak er één “

“Werk niet alleen met je handen, maar met je hart”

“Vergeet niet te lachen” en

“Wees gastvrij zonder te klagen”

Wat bied jij?

Als Helpende ben je verantwoordelijk voor het optimaal verzorgen van de cliënten met name werkzaamheden in de dagelijkse verzorging. Tevens ondersteun je de cliënt met huishoudelijke werkzaamheden. Daarnaast werk je samen met familie van cliënten en vrijwilligers.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die:

 • In het bezit is van een afgerond diploma Helpende niveau 2.
 • Een flexibele werkinstelling hebben.
 • Goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en rust en vertrouwen uitstralen.
 • Goed zelfstandig kunnen werken en ook het samenwerken met jouw collega’s gaat je goed af.

Wat bieden wij?

Naast een fijne werkomgeving, krijg je bij ons:

 • Een contract voor bepaalde tijd met intentie om het contract bij goed functioneren en voldoende formatieruimte te verlengen.
 • Een dienstverband met bespreekbare uren.  
 • Een salaris van maximaal € 2.397,39 (FWG 25) bruto per maand op fulltime basis. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.
 • Flexibiliteit in je werktijden en dagen.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Heb je vragen?

Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan gerust onze collega Lydian Huiskens (Teamcoördinator) op telefoonnummer 038-4687600.

Stap 2. Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur je sollicitatiebrief en cv dan via de knop 'Direct solliciteren'. Wij beoordelen de binnengekomen reacties en laten binnen een week wat van ons horen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stap 3. Het vervolg

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht over het resultaat van de selectie. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek horen van ons welke dag het sollicitatiegesprek plaats vindt en met wie zij het gesprek hebben. Na de sollicitatiegesprekken word je gebeld en hoor je of je wel of niet bent aangenomen of dat er mogelijk nog een vervolggesprek zal plaats vinden.

Stap 4. Je komt in dienst

Wij plannen een arbeidsvoorwaardengesprek in waarin we afspraken maken over jouw aanstelling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Specificaties

 • Medewerker
 • Zandhove
 • 0 - 36 uur
 • Vacaturenummer: 19-113
 • Type werk: Zorg
 • Dienstverband: In overleg
 • Contracttype: Bepaalde tijd
 • Zorgvorm(en): -
Direct solliciteren