Feestelijke vrijwilliger | Zandhove en De Oude Mars

Op de locaties Zandhove en De Oude Mars organiseren we regelmatig optredens van koren, duo's en artiesten. Ook organiseren we maandelijks een bingo (om en om op Zandhove en de Oude Mars). Het zou fijn zijn als we hierbij ondersteuning kunnen krijgen van enkele vrijwilligers.

Het gaat dan met name om het halen en brengen van cliënten, het schenken van koffie en thee en het begeleiden van cliënten tijdens het optreden (een dansje mag natuurlijk altijd gedaan worden) of de bingo.

Uiteraard is er altijd een medewerker van de dagbesteding aanwezig tijdens een optreden of bingo.  

Wat bied jij?

Fysiek in staat zijn om een rolstoel te duwen, empathisch, respectvol, betrouwbaar.

Deze vacature is op basis van oproep. We zouden graag een lijst willen hebben van vrijwilligers die we (ruim van tevoren) voor een optreden of bingo kunnen bellen. De meeste optredens en bingo’s vinden ’s avonds plaats.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Heb je vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met onze Coördinator Vrijwilligers en Dagbesteding, Mirja Stijf (06-82483032). Zij staat je graag te woord!

Stap 2. Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze oproep? Stuur ons dan via de knop 'direct solliciteren' een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Specificaties

  • Vrijwilliger
  • Zandhove
  • Vacaturenummer: -
Direct solliciteren