Vrijwilliger ter ondersteuning in de drukkerij | Zandhove

Wij zijn bezig met het opzetten van een drukkerij-activiteit. Hierbij kan gedacht worden aan technieken zoals stempelen, persen of etsen. Ook is er tijdens de drukkerij aandacht voor het maken van inpakmateriaal bestemd voor producten die gemaakt worden bij de dagbesteding.

Bij de drukkerij zijn cliënten allemaal met hun eigen werkstuk bezig. De één kan dit geheel zelfstandig en de ander heeft hier toch wel begeleiding bij nodig.

Wij zoeken een vrijwilliger die onze dagbestedingscoach tijdens deze activiteit kan ondersteunen. Dit kan zijn door cliënten op te halen of te brengen, klaarzetten van materiaal, één op één begeleiden van cliënten, zetten van koffie/thee en het helpen opruimen van de activiteit.

Wat bied jij?

Creatief, geduldig, empathisch, respectvol, betrouwbaar.

 

Wat bieden wij?

Deze activiteit vindt iedere woensdagmiddag plaats van 14.30 tot 16.00 uur in het Kompas op Zandhove.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Heb je vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met onze Coördinator Vrijwilligers en Dagbesteding, Mirja Stijf (06-82483032). Zij staat je graag te woord!

Stap 2. Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze oproep? Stuur ons dan via de knop 'direct solliciteren' een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Specificaties

  • Vrijwilliger
  • Zandhove
  • Vacaturenummer: -
Direct solliciteren