Jeu de Boules vrijwilliger | Zandhove en De Oude Mars

Wekelijks vindt er op Zandhove een jeu de boules activiteit plaats. Op dit moment wordt deze activiteit gedraaid door één van de stagiaires van dagbesteding.

We hebben gemerkt dat de jeu de boules-groep een gezellige club is die iedere week er weer fanatiek tegenaan gaat. We zouden het dan ook erg jammer vinden als na afloop van de stageperiode het jeu de boules zou stoppen.

Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om hier bij aan te sluiten en op den duur de activiteit over zou willen nemen.

Wat bied jij?

Affiniteit met jeu de boules, geduldig, empathisch, respectvol, betrouwbaar.

Iedere vrijdagochtend wordt er van 11.00 tot 11.45 uur jeu de boules gespeeld in de Maan op Zandhove. We hebben echter op de Oude Mars de beschikking over een echte jeu de boules baan, dus ook daar ligt wellicht een mogelijkheid om iets op te starten.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Heb je vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met onze Coördinator Vrijwilligers en Dagbesteding, Mirja Stijf (06-82483032). Zij staat je graag te woord!

Stap 2. Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze oproep? Stuur ons dan via de knop 'direct solliciteren' een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Specificaties

  • Vrijwilliger
  • Zandhove, De Oude Mars
  • Vacaturenummer: -
Direct solliciteren