Ondersteuning bij de computerclub | De Oude Mars

Wekelijks vindt op de Oude Mars de pc-club plaats. Tijdens deze activiteit worden cliënten begeleid door stagiaires van de dagbesteding bij het vinden van hun weg op de computer of tablet. Hierbij kan gedacht worden aan het versturen van mailtjes, het bijhouden van social media, het lezen van de krant, het doen van spelletjes of het bekijken van filmpjes via Youtube. Daarnaast beschikken we over een Wii met diverse spellen die via een beamer op een groot scherm gespeeld zouden kunnen worden en over een braintrainer waarop diverse spellen gespeeld kunnen worden.

Cliënten hechten er waarde aan om mee te gaan met de tijd en dus ook een aandeel te hebben in de wereld van computers of tablets. Hierbij is echter wel ondersteuning nodig omdat men niet altijd in staat is te onthouden hoe iets werkt. Omdat we het zonde zouden vinden dat deze activiteit stopt na afloop van de stageperiode, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk zou vinden om cliënten hierin te ondersteunen.

Wat bied jij?

Affiniteit met computer of tablet, geduldig, empathisch, respectvol, betrouwbaar.

De pc-club vindt nu iedere woensdagmiddag plaats. In overleg zijn natuurlijk altijd andere tijden te bespreken.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Heb je vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met onze Coördinator Vrijwilligers en Dagbesteding, Mirja Stijf (06-82483032). Zij staat je graag te woord!

Stap 2. Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze oproep? Stuur ons dan via de knop 'direct solliciteren' een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Specificaties

  • Vrijwilliger
  • De Oude Mars
  • Vacaturenummer: -
Direct solliciteren