Verzorgende IG (somatiek)

Het Weijtendaal maakt onderdeel uit van Zorgspectrum het Zand en is centraal gelegen in het centrum van Wijhe. Hierdoor is Het Weijtendaal makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer met zowel de bus als trein. Op loopafstand van Het Weijtendaal bevinden zich de winkels en horeca gelegenheden. Op onze locatie bieden wij zorg aan ruim 180 cliënten die zelfstandig wonen of in een kleinschalige woongroep verblijven. Het Weijtendaal staat in de omgeving van Wijhe bekend als persoonlijk en warm.

Het team De Gelder & Dijkmolen bestaan uit collega’s met een Verzorgende IG achtergrond. De teams werken nauw met elkaar samen en zijn collegiaal, flexibel en er is ruimte voor persoonlijke aandacht.  De afdeling De Gelder bestaat uit 14 somatische cliënten en Dijkmolen uit 20 cliënten WLZ zonder behandeling.

Wat bied jij?

Jij brengt graag een lach op het gezicht van de cliënt en je bent ervan overtuigd dat de cliënt degene is voor wie jij er bent! Heb je het diploma Verzorgende IG in de pocket; daarbij maakt het voor ons niet uit of je nu net klaar bent met school, of dat je na een aantal jaren weer terug wilt in de zorg. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden en komen er dan samen wel uit (zolang je maar hart voor de zorg hebt, dat is het belangrijkste binnen onze organisatie). Voel je trouwens ook vrij om te reageren als je bijna klaar bent met school.

Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een flexibele werkinstelling. Je draagt graag je steentje bij en samen met het team werk je alle diensten (in overleg met je collega’s maak je zelf je rooster).

Wat bieden wij?

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s om onze team te versterken. Er zijn diverse mogelijkheden qua contract en arbeidsduur.

Bij ons mag je gerust weten wat je gaat verdienen, namelijk; (maximaal) € 2.668,93 bruto per maand op fulltime basis (FWG functiegroep 35). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken.  Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden. En er is nog meer, namelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve Zorgverzekering wat je voordelen oplevert op het gebied van premies en gratis diensten.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Hebt u vragen?

Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan gerust onze collega Elly Hospers (Teamcoördinator) tel nr. 0570-528800. Een dag(deel) vrijblijvend meelopen om te kijken of de organisatie bij je past, behoort tot de mogelijkheden!

Stap 2. Hebt u interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur dan je sollicitatie via de knop 'Direct solliciteren'. Wij beoordelen de binnengekomen reacties en laten zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Stap 3. Het vervolg

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht over het resultaat van de selectie. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek horen van ons welke dag het sollicitatiegesprek plaats vindt en met wie zij het gesprek hebben. Na de sollicitatiegesprekken word je gebeld en hoor je of je wel of niet bent aangenomen of dat er mogelijk nog een vervolggesprek zal plaats vinden.

Stap 4. U komt in dienst

Wij plannen een arbeidsvoorwaardengesprek in waarin we afspraken maken over jouw aanstelling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Specificaties

  • Medewerker
  • Het Weijtendaal
  • Flexibel
  • Vacaturenummer: 18-58
  • Type werk: Zorg
  • Dienstverband: In overleg
  • Contracttype: Vraag naar de mogelijkheden
  • Zorgvorm(en): Wonen met zorg
Direct solliciteren