Oproepmedewerker (extramurale zorg)

Het Weijtendaal maakt onderdeel uit van Zorgspectrum het Zand en is centraal gelegen in het centrum van Wijhe. Hierdoor is Het Weijtendaal makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer met zowel de bus als trein. Op loopafstand van Het Weijtendaal bevinden zich de winkels en horeca gelegenheden.
Op onze locatie bieden wij zorg aan ruim 180 cliënten die zelfstandig wonen of in een kleinschalige woongroep verblijven.
Met het extramurale team bieden wij (thuis-)zorg aan mensen in hun eigen appartement. Zij wonen zelfstandig en krijgen de zorg afgestemd op hun behoefte.

Wat bied jij?

Jij brengt graag een lach op het gezicht van de cliënt en je bent ervan overtuigd dat de cliënt degene is voor wie jij er bent! Je bent de enthousiaste collega met een flexibele werkinstelling.  Je volgt de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige of je hebt het diploma al in de pocket. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden en komen er dan samen wel uit (zolang je maar hart voor de zorg hebt, dat is het belangrijkste binnen onze organisatie).
Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een flexibele werkinstelling. In overleg met je collega’s maak je zelf je rooster.

Wat bieden wij?

Een overeenkomst voor onbepaalde tijd en het aantal uren en dagen is bespreekbaar.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Hebt u vragen?

Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan gerust onze collega Diane Gras (Teamcoördinator) tel nr. 0570-528800.

Stap 2. Hebt u interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur dan voor 1 april 2019 je sollicitatie via de knop 'Direct solliciteren'. Wij beoordelen de binnengekomen reacties en laten zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Stap 3. Het vervolg

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht over het resultaat van de selectie. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek horen van ons welke dag het sollicitatiegesprek plaats vindt en met wie zij het gesprek hebben. Na de sollicitatiegesprekken word je gebeld en hoor je of je wel of niet bent aangenomen of dat er mogelijk nog een vervolggesprek zal plaats vinden.

Stap 4. U komt in dienst

Wij plannen een arbeidsvoorwaardengesprek in waarin we afspraken maken over jouw aanstelling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Specificaties

  • Medewerker
  • Het Weijtendaal
  • Flexibel
  • Vacaturenummer: 19-12
  • Type werk: Zorg
  • Dienstverband: Inval
  • Contracttype: Onbepaalde tijd
  • Zorgvorm(en): Zelfstandig wonen
Direct solliciteren