Muziektherapeut

De organisatie
Stichting Zorgspectrum Het Zand is een middelgrote zorgorganisatie, die op zes locaties in de regio Zwolle zorg biedt aan ouderen en jonge verpleeghuiscliënten met een eenvoudige - t/m een (hoog) complexe zorgvraag.

Over team
Als muziektherapeut maak je onderdeel uit van het Psychosociale Team van het Kennis- en Behandelcentrum. Het Psychosociale team bestaat naast muziektherapeuten uit (GZ) Psychologen, Maatschappelijk werk en Geestelijk Verzorgers.
 

Wat bied jij?

Als muziektherapeut is het je belangrijkste taak om vanuit je vakdiscipline een toegevoegde waarde te leveren aan het welzijn van onze cliënten. De taken bestaan in hoofdlijn uit observeren, behandelen en begeleiden van cliënten binnen het verpleeghuis. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van individuele en groepsgewijze behandelingen. Je rapporteert en participeert in overlegvormen rondom de cliënt.
Daarnaast ben je bekend met het inzetten van muziekinterventies, waarin je de zorg en context actief meeneemt in de uitvoering. Tot slot kun je een adviserende rol innemen richting mantelzorgers of verzorgend personeel, bij vragen over bijvoorbeeld optimaal geluidsklimaat, bewustwording van het effect van geluidsprikkels en het aandragen van mogelijkheden op gebied van muzikale middelen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren, SRVB geregistreerde (of nog bezig met registratietraject) muziektherapeut met afgeronde HBO opleiding muziektherapie. Wij geven de voorkeur aan een kandidaat met een diploma in de Neurologische Muziektherapie. Je hebt ervaring met het multidisciplinair behandelen van cliënten binnen het verpleeghuis en bent bekend met de ontwikkelingen binnen de sector. Verder ben je samenwerkingsgericht, flexibel inzetbaar, innovatief, nieuwsgierig en ben je gewend om zelfstandig vraag gestuurd te werken. In verband met het mobiele karakter van de functie dien je in bezit te zijn van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

De functie is voor bepaalde tijd voor 20 uur per week, voor de duur van een jaar welke bij wederzijds goedkeuren verlengd wordt.

Bij ons mag je gerust weten wat je gaat verdienen, namelijk; (maximaal) € 4.021,18 bruto per maand op fulltime basis (FWG functiegroep 55). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken.  Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden. En er is nog meer, namelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve Zorgverzekering wat je voordelen oplevert op het gebied van premies en gratis diensten.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Hebt u vragen?

Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan Emma Jung, muziektherapeute nr. 038-4687689.

Stap 2. Hebt u interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur dan voor woensdag 20 maart a.s. je sollicitatie via de knop 'Direct solliciteren'. Wij beoordelen de binnengekomen reacties en laten zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stap 3. Het vervolg

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht over het resultaat van de selectie. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek horen van ons welke dag het sollicitatiegesprek plaats vindt en met wie zij het gesprek hebben. Na de sollicitatiegesprekken word je gebeld en hoor je of je wel of niet bent aangenomen of dat er mogelijk nog een vervolggesprek zal plaats vinden.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 25 maart a.s.

Stap 4. U komt in dienst

Wij plannen een arbeidsvoorwaardengesprek in waarin we afspraken maken over jouw aanstelling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Specificaties

  • Medewerker
  • Zorgspectrum Het Zand
  • 20 - 20 uur
  • Vacaturenummer: 19-19
  • Type werk: Ondersteunende diensten
  • Dienstverband: Parttime
  • Contracttype: Voor de duur van 1 jaar
  • Zorgvorm(en): Kennis- en behandelcentrum
Direct solliciteren