Medewerker Voeding en Restauratieve Voorzieningen

Het Weijtendaal maakt onderdeel uit van Zorgspectrum het Zand en is centraal gelegen in het centrum van Wijhe. Hierdoor is Het Weijtendaal makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer met zowel de bus als trein. Op loopafstand bevinden zich de winkels en horeca gelegenheden.
Op onze locatie bieden wij zorg aan ruim 180 bewoners die zelfstandig wonen of in een kleinschalige woongroep verblijven.

Je maakt deel uit van de voedingsdienst. Dit team bestaat uit een Coördinator Voeding en Restauratieve Voorzieningen, Medewerkers Voeding en Restauratieve Voorzieningen en Koks. Als team zorgen jullie voor een vriendelijke, aantrekkelijke en gastvrije horecavoorziening en verzorgen jullie de maaltijden voor de bewoners.

Wat bied jij?

Als Medewerker Voeding en Restauratieve Voorzieningen ben je in eerste instantie een gastvrouw/gastheer, oftewel je weet de wensen en behoeften van onze gasten om te zetten in een gastvrije beleving en weet die extra’s te beiden die gasten als verrassend ervaren. De werkzaamheden bestaan uit bediening voor de bewoners en bezoekers in het restaurant, het assisteren in de keuken, het verrichten van werkzaamheden in de afwaskeuken en schoonmaakwerkzaamheden.

Jij brengt graag een lach op het gezicht van de bewoner en je bent ervan overtuigd dat de bewoner degene is voor wie jij er bent! Je beschikt over een opleiding op LBO/MBO niveau. Wij vragen van onze medewerkers dat zij zowel zelfstandig als in teamverband werken, flexibel zijn en gevoel hebben voor hygiëne en een gastvrije instelling. Ervaring in de horeca is een pré. Natuurlijk ben je bereid om avond- en weekenddiensten te werken.

Wat bieden wij?

De functie is voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd. Je werkt 18 uur gemiddeld per week.

Bij ons mag je gerust weten wat je gaat verdienen, namelijk; (maximaal) € 2.131,18 bruto per maand op fulltime basis (FWG functiegroep 15). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken.  Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden. En er is nog meer, namelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve Zorgverzekering wat je voordelen oplevert op het gebied van premies en gratis diensten.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Hebt u vragen?

Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan gerust onze collega Eric Logtenberg (Coördinator Voeding en Restauratieve Voorzieningen), tel. 0570-528800 of per mail e.logtenberg@hetzand.nl. 

Stap 2. Hebt u interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur dan je sollicitatie voor 21 maart a.s. via de knop 'Direct solliciteren'. Wij beoordelen de binnengekomen reacties en laten zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stap 3. Het vervolg

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht over het resultaat van de selectie. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek horen van ons welke dag het sollicitatiegesprek plaats vindt en met wie zij het gesprek hebben. Na de sollicitatiegesprekken word je gebeld en hoor je of je wel of niet bent aangenomen of dat er mogelijk nog een vervolggesprek zal plaats vinden.

Stap 4. U komt in dienst

Wij plannen een arbeidsvoorwaardengesprek in waarin we afspraken maken over jouw aanstelling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Specificaties

  • Medewerker
  • Het Weijtendaal
  • 18 - 18 uur
  • Vacaturenummer: 19-14
  • Type werk: Ondersteunende diensten
  • Dienstverband: Parttime
  • Contracttype: Bepaalde tijd
  • Zorgvorm(en): Wonen met zorg
Direct solliciteren