Medewerker Financiën & Administratie

De organisatie
Zorgspectrum Het Zand is een middelgrote zorgorganisatie die op zes locaties in de regio Zwolle zorg biedt aan ouderen en jonge verpleeghuiscliënten met een eenvoudige zorgvraag tot een complexe zorgvraag. Na een flinke reorganisatie zijn we weer aan het opbouwen en herinrichten. Wil jij meebouwen aan een financieel gezonde organisatie en maatschappelijk betrokken bezig zijn? Kom dan bij ons werken.

Over het team
Door het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een medewerker op de financiële administratie. Je komt te werken in het dynamische team Financiën en Administratie (F&A), bestaande uit medewerkers zorgadministratie, salarisadministratie en financiële administratie. Het team is volop in ontwikkeling en de huidige processen worden tegen het licht gehouden om de efficiency en effectiviteit  te optimaliseren en te verbeteren. Je hebt veel bewegingsvrijheid, maar moet ook goed om kunnen gaan met een hoge mate van flexibiliteit en deadlines.   

Aart van Triest, Medewerker Financiën & Administratie: 
“ Binnen het Zand is geen dag hetzelfde en heb ik veel afwisseling binnen mijn werkzaamheden. Elke dag leer ik weer bij en zoek ik naar passende oplossingen. De complexiteit van de vraagstukken is ook divers, waardoor mijn werk uitdagend blijft.”

Wat bied jij?

Als Medewerker Financiën en Administratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor registrerende en analyserende processen rondom vaste activa, grootboek, debiteuren en crediteuren.
Naast de bekende administratieve taken hebben wij ook een aantal bijzonderheden, zoals de verhuur van zorgappartementen en de exploitatie van restaurants.

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde mbo-niveau 4/HBO opleiding in de financiële richtingen zoals bijvoorbeeld moderne bedrijfsadministratie, bedrijfsadministrateur of bedrijfseconomie. Verder verwachten wij dat je:

 • kennis hebt van administratieve processen en procedures;
 • een uitstekende beheersing hebt van Excel. Het is een pré als je ervaring hebt met Afas;
 • onder druk  kan werken en het overzicht bewaakt;
 • mee kan denken met verandering en daar graag een bijdrage aanlevert.

Wat bieden wij?

Wij bieden:

 • een mooie plek om je te ontwikkelen en uit te dagen;
 • een dienstverband van 36 uur per week;
 • een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een marktconform salaris van maximaal € 2.870,58 (FWG 40). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform CAO VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken.  Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden.

Hoe de sollicitatieprocedure verloopt

Stap 1. Hebt u vragen?

Wil je graag wat specifieke vragen stellen of gewoon even iemand spreken die hier al werkt om ervaringen te delen, bel dan gerust onze collega Edwin van Beekhuizen, tel. 038-4687729. Een dag(deel) vrijblijvend meelopen om te kijken of de organisatie bij je past, behoort tot de mogelijkheden!

Stap 2. Hebt u interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur dan voor 22 maart a.s. via de knop 'Direct solliciteren'. Wij beoordelen de binnengekomen reacties en laten zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Stap 3. Het vervolg

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht over het resultaat van de selectie. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek horen van ons welke dag het sollicitatiegesprek plaats vindt en met wie zij het gesprek hebben. Na de sollicitatiegesprekken word je gebeld en hoor je of je wel of niet bent aangenomen of dat er mogelijk nog een vervolggesprek zal plaats vinden.

Stap 4. U komt in dienst

Wij plannen een arbeidsvoorwaardengesprek in waarin we afspraken maken over jouw aanstelling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Specificaties

 • Medewerker
 • Zandhove
 • 36 - 36 uur
 • Vacaturenummer: 19-18
 • Type werk: Ondersteunende diensten
 • Dienstverband: Fulltime
 • Contracttype: Bepaalde tijd
 • Zorgvorm(en): -
Direct solliciteren
“De waardering die ik van bewoners krijg is enorm”
- Marissa le Grand

Marissa le Grand Medewerkster Sfeer en Beheer bij De Oude Mars

Wandelen in het bos, een spelletje spelen of samen een pan soep koken, ik ben er voor onze bewoners.
Lees het verhaal van Marissa le Grand