Wonen met zorg

Van de ziekte van Parkinson tot een longaandoening, reuma of een beroerte, ze kunnen leiden tot lichamelijke problemen. Soms zijn uw lichamelijke problemen zo groot, dat u niet meer zelfstandig kunt wonen. Zoekt u een nieuw thuis waar de benodigde hulp altijd dichtbij is? Bij een groot deel van onze locaties bieden we een combinatie van wonen en zorg.

Prettig wonen

Voor welke locatie u ook kiest, u krijgt altijd uw eigen kamer. Prettig, want zo heeft u uw eigen plek. Uw buren ontmoeten? Dat doet u in de centrale huiskamer. De koffie staat klaar en u kunt elke dag aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Vindt u het leuk om eropuit te gaan, dan bieden de vele faciliteiten, afwisselende activiteiten en mooie omgevingen rondom onze locaties uitkomst.

Passende zorg

Onze zorg stemmen we volledig op uw situatie af. We kiezen niet voor een snelle oplossing met medicatie, maar gaan met ons team van specialisten voor een gezonde strategie die bij uw behoefte past. Belangrijk, want zo zetten we ons samen in voor uw kwaliteit van leven.