Ergo- en fysiotherapie

Ergotherapie en fysiotherapie voor cliënten en inwoners Zwolle e.o.
De ergo- en fysiotherapeuten van Zorgspectrum Het Zand hebben veel ervaring en deskundigheid*. Deze stellen zij niet alleen ter beschikking aan onze cliënten maar ook inwoners uit de regio Zwolle kunnen hiervan gebruik maken. Hiervoor is geen binding met Zorgspectrum Het Zand noodzakelijk.

Locatie afspraak
De afspraak kan bij de cliënt thuis plaatsvinden of op locatie Zandhove te Zwolle.

Telefonisch spreekuur ergotherapie
Ook is het mogelijk om op werkdagen uw vragen betreffende ergotherapie tijdens het telefonisch spreekuur van 13:00 tot 13:30 uur te stellen, via het Cliënten Contact Centrum (tel: 038 – 468 76 00). De ergotherapeuten staan u graag te woord.

Bewegingstherapie
Cliënten van onze zorglocaties hebben eveneens de mogelijkheid om gebruik te maken van bewegingstherapie, dit wordt verzorgd door bewegingsagogen. Onze bewegingsagogen werken hierin nauw samen met de fysiotherapeuten van Zorgspectrum Het Zand.

Verwijzing
Voor zowel ergotherapie als fysiotherapie is geen verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Wel is het van belang vooraf goed uw ziektekostenverzekering te checken wat er wel/niet wordt vergoed. Wilt u meer weten of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met ons Cliënten Contact Centrum.

* Tevens aangesloten bij ParkinsonNet.