Kennis- en Behandelcentrum Zandhove

Kennis en ervaring niet alleen beschikbaar voor bewoners
De logopedisten, diëtisten, psychologen, fysio- en ergotherapeuten van Zorgspectrum Het Zand op locatie Zandhove, hebben veel kennis en ervaring op het gebied van ouderenzorg. Deze kennis en ervaring stellen zij niet alleen ter beschikking aan de bewoners maar ook aan ouderen en chronisch zieken die nog zelfstandig wonen. In het bijzonder uit de regio Zwolle, maar ook als u uit een andere regio komt, bent u van harte welkom!

De beweegtuin

Faciliteiten en hulpmiddelen

Er zijn diverse faciliteiten mogelijk; de beweegtuin met diverse toestellen, een oefenzaal, een zwembad (hydrotherapie) en een muziekwaterbed als ontspanningstherapie. Daarnaast kunnen hulpmiddelen, onder begeleiding, worden uitgeprobeerd zoals oefenlessen voor de scootmobiel. Tevens kunt u kleding laten aanpassen in het atelier ‘Maatwerk’. Allemaal onder deskundige begeleiding.

Het zwembad

Vergoeding
De vergoeding van de kosten is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering. Daarnaast is het verstandig om vooraf te controleren of, om aanmerking te komen voor vergoeding, een verwijzing van de huisarts of specialist noodzakelijk is.

Folder

downloadKlik op download of hier voor onze folder

Meer informatie of een afspraak?
Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken voor de Polikliniek, dan kan dit via ons Cliënten Contact Centrum.

Bereikbaar met openbaar vervoer
De polikliniek is met de bushalte praktisch voor de deur, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Klik hier voor meer informatie.