Locatie De Berghorst in Staphorst

Ebbinge Wubbenlaan 80

7951 AZ  Staphorst
  0522 – 46 69 00

  0522 – 46 69 18

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor De Berghorst.

Wonen in De Berghorst

De Berghorst bevindt zich in het centrum van Staphorst, nabij openbaar vervoer en winkels. Van zelfstandig wonen in een zorgwoning (=huurappartement) met zorg en diensten binnen handbereik tot kleinschalig beschermd wonen in een groepswoning/verpleegunit.

Zelfstandig wonen in een zorgwoning

Bij De Berghorst is het mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg en servicediensten dichtbij. U huurt een appartement en neemt naar behoefte eenvoudige tot complexe zorg en servicediensten af bij Zorgspectrum Het Zand.

Kleinschalig beschermd wonen

In kleinschalige woongroepen met een huiselijke sfeer wordt intensieve zorg verleend. U als cliënt heeft een eigen kamer/appartement waar u zich terug kan trekken. De activiteiten vinden plaats in de huiskamer. Ook wordt gezamelijk gegeten en/of gekookt in de huiskamer.

Hotel

Het is bij De Berghorst mogelijk om tijdelijk te verblijven in verband met herstel na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorg die u thuis heeft “tijdelijk” uitvalt. Dit is een hotel mogelijkheid en een indicatie is niet nodig. Indien u beschikt over een indicatie voor zorg/welzijn, dan kan dit door ons worden verzorgd.

Logeren

Ook bestaat de mogelijkheid om bij ons te logeren. Het kan zijn dat u ver weg woont en een bezoek aan uw naaste wilt combineren met een overnachting.

Informeer naar de mogelijkheden van wonen, zorg- en dienstverlening bij ons Cliënten Contact Centrum.

Zorg- en dienstverleningsaanbod

Op onze website onder zorgmogelijkheden en diensten leest u wat Zorgspectrum Het Zand te bieden heeft en uiteraard kunt u terecht bij het Cliënten Contact Centrum.

Gouden Keurmerk

In 2016 heeft locatie De Berghorst het PREZO Gouden Keurmerk ontvangen. In 2017 is De Berghorst opnieuw geauditeerd middels een tussentijdse audit en is deze locatie wederom voor het PREZO Gouden Keurmerk voorgedragen. PREZO Verpleging, Verzorging & Thuiszorg is een hulpmiddel voor organisaties om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening te verbeteren en te borgen. PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg.