Hospice Lotus

Hollewandsweg 17

8014 BE Zwolle

 038 – 468 76 00

038 – 465 53 21

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor Hospice Lotus.

De High Care hospice

Bij Zandhove bevindt zich de High Care hospice ‘Lotus’ met een aparte ingang, prachtig en rustig in het groen gelegen. Het hospice biedt plaats aan zes gasten en kent een kleinschalige opzet, waarbij elke gast een eigen kamer krijgt. Tevens kan gebruik worden gemaakt van een logeerkamer. Er wordt onderdak en zorg geboden aan mensen in de laatste fase van hun leven. In het hospice kunnen mensen terecht die niet thuis willen of kunnen blijven. Uiteraard zijn naasten ook welkom.

lotus1Er wordt 24-uur per dag zorg geboden door een specialistisch team van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers. Wij kennen dan ook geen beperkingen op het gebied van verpleegtechnisch handelen. Ook is het mogelijk om medewerkers op meerdere vakgebieden bij de zorg te betrekken, zoals de psycholoog, de fysiotherapeut, de muziektherapeut, etc.

 

Uiteraard kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die bij Zandhove aanwezig zijn. Uitgangspunt is een warme en persoonlijke plek. Daarnaast is het Hospice gemakkelijk bereikbaar met de bushalte praktisch voor de deur, klik hier voor meer informatie.

Gouden keurmerk

In 2016 heeft Hospice Lotus het keurmerk PREZO Hospicezorg ontvangen. PREZO Hospicezorg is een prestatiegericht kwaliteitssysteem voor de sector palliatieve zorg dat helpt te sturen op verantwoorde zorg en ondersteuning en verantwoord ondernemerschap.

Wilt u meer weten over ‘Lotus’, dan kan dit via onze Zorgconsulenten.