Locatie De Oude Mars in Zwolle

De Mars 19

8014 BJ Zwolle
 038 – 467 75 00

 038 – 467 75 90

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

LET OP: In tegenstelling tot advies Google Maps alleen te bereiken via de Wijheseweg (N337) en Oude Marslaan en niet via de Hollewandsweg/De Mars.

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor De Oude Mars.

 

JJ_002198P JJ_002666P

Fotograaf: Joep Jacobs

Locatie De Oude Mars bevindt zich op een unieke plek in Zwolle-Zuid aan de rand van landgoed Zandhove. Niet zomaar een locatie, maar een gerestaureerde historische boerderij (een karakteristieke Limburgse Hoeve) met sfeervolle binnenplaats.

Niet Aangeboren Hersenletsel

Deze bijzondere boerderij is een thuis voor 32 cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel of psychische problematiek in de leeftijd van achttien tot vijfenzestig jaar. Daarnaast bezoeken cliënten van Zandhove het uitgebreide dagbestedingsprogramma, afgestemd op diverse doelgroepen.

Spreekuur Mantelzorg

Zorgt u voor een zieke partner of voor iemand anders uit uw naaste omgeving? Dan bent u mantelzorger en kan het zijn dat ondersteuning en advies prettig is. Op woensdag- en vrijdagmiddag is dit mogelijk tijdens het spreekuur Mantelzorg in het theehuis van De Oude Mars. Voor meer informatie, klik hier.

Wilt u meer informatie over wonen, zorg- en dienstverlening bij De Oude Mars neem dan contact met ons op Cliënten Contact Centrum.