Locatie De Hulstkampen te Nieuwleusen

Raiffeisenstraat 1

7711 JE Nieuwleusen

 0529 – 47 81 00

 0529 – 48 54 66

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor De Hulstkampen.

Wonen in De Hulstkampen

De Hulstkampen ligt nabij het centrum van Nieuwleusen in het groen. Winkels, horeca en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Zelfstandig wonen in een zorgwoning (=huurappartement)

Het is mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg en servicediensten binnen handbereik. U huurt een appartement en neemt naar behoefte eenvoudige tot complexe zorg en servicediensten af bij Zorgspectrum Het Zand. Nieuwsgierig naar dit project, klik hier.

Kleinschalig beschermd wonen

Kleinschalig beschermd wonen wil zeggen dat in kleinschalige woongroepen met een huiselijke sfeer intensieve zorg wordt verleend. U als cliënt heeft een eigen kamer/appartement waar u zich terug kan trekken. De activiteiten vinden plaats in de huiskamer. Ook wordt gezamelijk gegeten en/of gekookt in de huiskamer.

Hotel:

Het is bij De Hulstkampen mogelijk om tijdelijk te verblijven in verband met herstel na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorg die u thuis heeft “tijdelijk” uitvalt. Dit is een hotel mogelijkheid en een indicatie is niet nodig. Indien u beschikt over een indicatie voor zorg/welzijn, dan kan dit door ons worden verzorgd.

Informeer naar de mogelijkheden van wonen, zorg- en dienstverlening bij het Cliënten Contact Centrum.

Gouden Keurmerk

In 2016 heeft locatie De Hulstkampen het PREZO Gouden Keurmerk ontvangen. In 2017 is De Hulstkampen opnieuw geauditeerd middels een tussentijdse audit en is deze locatie wederom voor het PREZO Gouden Keurmerk voorgedragen. PREZO Verpleging, Verzorging & Thuiszorg is een hulpmiddel voor organisaties om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening te verbeteren en te borgen. PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg.