Locatie Het Wooldhuis te Heino

Paalweg 10

8141 RV Heino

 0572 – 39 83 98

 0572 – 39 17 51

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor Het Wooldhuis.

Wonen in Het Wooldhuis

Het Wooldhuis is fraai gelegen en omgeven door groen in het centrum van Heino. De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tevens bevinden de winkels en horeca zich op loopafstand. Van zelfstandig wonen in een zorgwoning (=huurappartement) met zorg en diensten binnen handbereik tot kleinschalig beschermd wonen in een groepswoning/verpleegunit (= voorheen bekend als verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg).

Zelfstandig wonen in een zorgwoning
Bij Het Wooldhuis is het mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg en servicediensten dichtbij. U huurt een appartement en neemt naar uw behoefte eenvoudige tot complexe zorg en servicediensten af bij Zorgspectrum Het Zand.

Kleinschalig beschermd wonen

In kleinschalige woongroepen met een huiselijke sfeer wordt intensieve zorg verleend. U als cliënt heeft een eigen kamer/appartement waar u zich terug kan trekken. De activiteiten vinden plaats in de huiskamer. Ook wordt gezamelijk gegeten en/of gekookt in de huiskamer.

Hotel

Het is bij Het Wooldhuis mogelijk om tijdelijk te verblijven in verband met herstel na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorg die u thuis heeft “tijdelijk” uitvalt. Dit is onze hotel mogelijkheid en een indicatie is niet nodig. Indien u beschikt over een indicatie voor zorg/welzijn, dan kan dit door ons worden verzorgd.

Logeren

Ook bestaat de mogelijkheid om bij ons te logeren. Het kan zijn dat u ver weg woont en een bezoek aan uw naaste wilt combineren met een overnachting.

Huren bij Woonzorg Nederland

Direct naast Het Wooldhuis bevinden zich appartementen van Woonzorg Nederland. Zelfstandig wonen met de faciliteiten binnen handbereik. Tevens kan gebruik worden gemaakt van de zorg en diensten van het Wooldhuis. Interesse? Neem contact op met Woonzorg Nederland.

Informeer naar de mogelijkheden van wonen, zorg- en dienstverlening bij ons Cliënten Contact Centrum.

Zorg- en dienstverleningsaanbod

Op onze website onder zorgmogelijkheden en diensten leest u wat Zorgspectrum Het Zand te bieden heeft en uiteraard kunt u tercht bij ons Cliënten Contact Centrum.

Gouden Keurmerk

In 2016 heeft locatie Het Wooldhuis het PREZO Gouden Keurmerk ontvangen. In 2017 is Het Wooldhuis opnieuw geauditeerd middels een tussentijdse audit en is deze locatie wederom voor het PREZO Gouden Keurmerk voorgedragen. PREZO Verpleging, Verzorging & Thuiszorg is een hulpmiddel voor organisaties om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening te verbeteren en te borgen. PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg.